Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

162 commentaren van in totaal 162 beoordelingen
Verkoop
Henk de Lange (Vriezenveen)
17/07/2018
10

zeer klantgericht. goede begeleiding bij de aankoop. Proberen mee te denken met de klantwensen

Service
Dhr Vaarhorst (Hengelo)
13/07/2018
9

Het is een fijne garage met vakmensen en snelle afhandelingen over al de mogelijk heden in de auto ,en hulp bij het instellen hier van .

Verkoop
Dhr.J.H.M.Westerink (Almelo)
13/07/2018
10

Fijne zeer betrouwbare garage! Komen hier al jaren dat zegt al genoeg! Zeer tevreden!

Service
Rinus van Amersfoort (Gorssel)
26/06/2018
9

Een prettige behandeling en aandacht voor de klant.

Service
Leo Broos
20/06/2018
10

prima garage

Verkoop
R. van der Sar (Ootmarsum)
20/06/2018
9

Nette dealer, ziet er allemaal keurig uit. Het verkoop/koopproces was constructief.

Verkoop
Dhr H Smelt. (Vriezenveen.)
13/06/2018
10

Wij zijn altijd welkom bij deze dealer

Service
dhr j hoff (vriezenveen)
06/06/2018
10

super garage

Service
Wichard Prinsen (Vriezenveen)
17/05/2018
8

Service is prima en in orde

Service
Rik (Wierden)
09/05/2018
8

Goede snelle service, duidelijke communicatie en geen verrassingen achteraf

Service
Diny Gerrits (Vroomshoop)
25/04/2018
9

Vriendelijke mensen..Werken netjes volgens afspraak Nota wordt duidelijk uitgelegdGoede service en kwaliteit

Service
G. Koersen (Almelo)
18/04/2018
9

Ze doen wat afgesproken is, alle opgegeven klachten zijn keurig verholpen, niets dan lof!

Verkoop
Gerard
12/04/2018
10

Deskundigheid, vriendelijkheid en servicegerichtheid. Voor mij al jaren een vertrouwd adres. Een klantvriendelijk team zowel management als medewerkers.

Service
J. Bokdam
10/04/2018
10

Behandeling, vakkennis, goede communicatie, en Vertrouwen hebben in ,,,is waardevol.

Service
roelofsen w.j. (vriezenveen)
09/04/2018
10

deskundigheid

Service
jan k. (vriezenveen)
21/03/2018
9

als je een 10 geeft valt er niks meer te verbeteren.

Service
Mevr M.G Gouman (Hengelo)
09/03/2018
10

betrouwbaar,klantgericht en klantvriendelijk,nooit problemen gehad.

Service
Brinkman (Rijssen)
27/02/2018
10

Duidelijke afspraken en denken met je mee

Service
Gert Wessels (Aadorp)
21/02/2018
10

Prima afhandeling prettig personeel en mooie showroom.

Service
Nathalie Poortman (Almelo)
21/02/2018
9

het is een vriendelijke garage + dealer. ik werd snel geholpen, en ze waren erg duidelijk in hun communicatie. dit stel ik zeer op prijs. en ze gaven tijdig aan wanneer hun op viel dat er wat extra moest gebeuren aan mijn auto, met een goedkope optie die ze mij hadden aanbevolen.

Service
Dhr. B. Sauer (Borne)
27/12/2017
9

Vriendelijke en toegankelijke dealer waar vakkundige en professionele mensen werken. Ik word keurig geïnformeerd over de kosten vooraf en wordt op de hoogte gehouden indien er iets extra's moet gebeuren. Een dealer die aanbevelingswaardig is!!!

Service
Anoniem
13/12/2017
10

Prima service, medewerkers kennen de klant. Vriendelijk personeel.

Service
Irene en Joop Scheffer
06/12/2017
9

Het is een goede garage, vak mensen en een goede service . Ze staan voor hun bedrijf , zoals het in onze ogen ook hoort te zijn

Service
A.M. Nijsink-Jansen (Vriezenveen)
29/11/2017
9

de keuze voor onderhoud is altijd Garage Drent

Service
Gert Schoeman (Vriezenveen)
22/11/2017
10

zeer klantvriendelijk, goede prijs-kwaliteit verhouding,vervangende auto bij onderhoudswerkzaamheden, gewoon een prima garage.

Service
G. Busselman (Almelo)
18/10/2017
10

In 1979 kwam ik in Vriezenveen wonen en werd ik klant van Automobielbedrijf K. Drent.Vorige week bracht ik er mijn huidige Toyota voor een grote beurt. Achtendertig jaar klant en nooit ook maar het geringste probleem. Ik kan mij geen beter auobedrijf voorstellen.

Verkoop
Dhr Gerrit Vaarhorst (Hengelo)
09/10/2017
9

Prima bedrijf met veel kennis over TOYOTA CHR zeer gedreven uitleg .

Service
A. Bakker (Rijssen)
27/09/2017
10

Altijd alles naar wens

Service
Anoniem
27/09/2017
8

We worden altijd correct behandeld

Service
Betsie Geerts (Wierden)
13/09/2017
10

Zie vorige antwoordenIK heb gewacht voor het onderhoud en ze hebben zeer snel gewerkt met meerdere mensen. Was heel snel klaar.Er was wal een leen auto aangebodenDus echt tevreden

Service
Rik (Wierden)
31/08/2017
8

Keurig bedrijf, goede snelle service, werkzaamheden conform opdracht uitgevoerd

Service
L.de Jong (Kloosterhaar)
17/08/2017
10

Vriendelijk, goede service

Service
Anoniem
09/08/2017
9

Ik ben vriendelijk netjes en correct benaderd. de wijze van communiceren en benadering past goed bij mij

Service
Henk-jan Wittenberg (Vriezenveen )
09/08/2017
8

Nette garage met kundige mensen.

Verkoop
Rinus van Amersfoort (Gorssel)
19/07/2017
10

Zeer persoonlijke benadering en aandacht voor de wensen van de klant.

Service
Anoniem
30/06/2017
10

Vriendelijk, correct personeel. Goede service. Altijd de mogelijkheid om een leenauto te gebruiken. Auto naar verwachting gerepareerd en of onderhouden. Een kloppende rekening. Al met al prima!

Verkoop
Anoniem
30/06/2017
9

kundig, vriendelijk en ruim de tijd nemend

Verkoop
Dhr. Grondman.
30/06/2017
10

Ben uitstekend voorgelicht en geholpen met i.v.b met een ongeval van mijn vorige Toyota prius.
Daar de dealer ziek was,ben ik door zijn zoon volledig op de hoogte gebracht wat de mogelijk heden waren,wat mij tot de beslissing maakte dat het deze keer maar is een Auris moest zijn.
Dus ook zo vader zo zoon.

Service
Bénoît Segond von Banchet (Enschede)
21/06/2017
10

snel en goed geholpen bij onverwacht pech

Verkoop
Henk Morsink. (Markeio.)
07/06/2017
10

zeer goede behandeling.

Service
Anoniem
24/05/2017
8

bescheiden en servicegerichte dealer met betrouwbare medewerkers

Service
Dhr Heuvelink (Vriezenveen)
24/05/2017
9

Keurige vriendelijke medewerkers. Prijzen onderhoudsbeurten normaal. Goede communicatie betreft kosten. Voor vragen of problemen kun je altijd langs komen. Altijd leenauto zonder kosten.

Service
van Dijk, F (Vriezenveen)
24/05/2017
9

goede service, klantvriendelijk, deskundig

Verkoop
G Brinkman (Rijssen)
02/05/2017
10

Zeer tevreden, zijn al meer als 35 jaar klant.

Service
Kock (Vriezenveen)
13/04/2017
9

Goede service. leuk contact en altijd behulpzaam

Service
Patrick Oude Nijhuis (Geesteren. )
12/04/2017
10

Keurig nette kleine Dealer met aardig personeel. Je word op een zeer leuke manier benaderd.

Service
Anoniem
06/04/2017
7

Goed auto bedrijf teduur met onderdelen

Service
Anoniem
23/03/2017
9

Altijd wordt je netjes en correct behandeld, goede service.

Service
Dhr. LEJ Scheffer
23/03/2017
9

Goede service , feedback bij extra reparaties , prettige benadering,dit al tientallen jaren

Service
Dhr. Roelofsen. W.J. (Vriezenveen)
23/03/2017
10

ben zeer deskundig geholpen en te woord gestaan.

Service
Anoniem
16/03/2017
8

Vriendelijk personeel met kennis van zaken.

Verkoop
Anoniem
16/03/2017
7

Een en al goed.

Service
Anoniem
01/03/2017
9

omdat de service heel goed en correct is

Service
T.bakker (Wierden)
22/02/2017
9

Al jaren klant tot volle tevredenheid
Goede service en niet te duur

Verkoop
Tristan Kock (Vriezenveen)
16/02/2017
10

Super service, de mensen denken met je mee op zowel zakelijk als privé gebied, ze nemen de tijd om te luisteren naar je wensen en bekijken samen met jou wat de mogelijkheden zijn. Ze zijn zeker niet kortzichtig qua denken, ze kijken altijd verder naar eventuele aanpassingen of vernieuwingen in extra's. Ik ben op zakelijk gebied afhankelijk van mijn auto. Wanneer er problemen zijn kan ik altijd langskomen en word ik direct geholpen. Dit geldt ook voor mijn privé auto!

Service
G Borkent (Wierden)
15/02/2017
8

Ze werken correct ,en komen de afspraken goed na
Niets op aan te merken

Service
Gerard en Hennie kastenberg (Wierden)
14/02/2017
10

Een prima garagebedrijf, eerlijk en betrouwbaar.

Service
DHR.LMAN (ALMELO)
18/01/2017
9

Er word goed geluistwrd.

Service
p.krikke (vriezenveen)
18/01/2017
8

zeer deskundig en komen de afspraken na

Verkoop
Henk Overweg (Vriezenveen)
04/01/2017
10

Prima garage. Ervaren dat de Mercedes garage nog wat van hun kunnen leren.

Service
Niels (Vriezenveen)
28/09/2016
10

Prima dealer. Komen afspraken na. Netjes geholpen. Gratis leenauto!

Service
Douwe Wolthuizen (Sneek)
18/08/2016
10

Men komt eerlijk en realistisch over; geen loze praatjes, maar eerlijke informatie.

Service
Brinkman (Rijssen)
20/07/2016
10

Zeer goede monteurs duidelijke afspraken en een snelle service.

Service
Anoniem
19/07/2016
10

absoluut betrouwbaar; goed werk; faire prijs.

Service
Anoniem
19/07/2016
9

Goede service en klantvriendelijke benadering

Service
W.prinsen (Vriezenveen)
13/07/2016
10

Als merk Toyota hebben ze een super goede service en na gewenste afspraak word je auto netjes onder handen genomen. Top service en goede vakmensen

Service
Anoniem
22/06/2016
9

verzorgd en overzichtelijk

Service
Anoniem
22/06/2016
8

Duidelijke communicatie. Goede service.

Service
Anoniem
02/06/2016
10

wij zijn al jaren klant en altijd tevreden over de dealer en over Toyota.

Service
Dirk de Wilde (Rijssen)
25/05/2016
9

Wordt zeer vriendelijk ontvangen. Koffie staat altijd klaar.
Nemen voldoende tijd om door de showroom te lopen en als je vragen hebt over een bepaalde auto worden deze correct beantwoord.
Kortom, ik ben zeer tevreden en voel mij zeer op mijn gemak bij deze dealer.

Service
Patrick Oude Nijhuis (Geesteren)
25/04/2016
10

Zoals ik al vertelde, een keurig Autobedrijf met zeer kundig personeel. En niet te vergeten ze vertegenwoordigen een fantastisch merk!!

Service
Mevr Boshove (Borne)
05/04/2016
9

Heb volste vertrouwen in deze garage al meer dan 35 jaar wordt altijd vriendelijk ontvangen vriendelijk personeel

Service
Roelofsen WJ. (Vriezenveen)
23/03/2016
10

Zeer ter zake kundig personeel wat ook meedenkt over de kosten van de uit te voeren werkzaamheden en hierover adviseerd.

Service
Anoniem
24/02/2016
9

Ze werken heel correct We zijn heel te vreden

Verkoop
Erik ter Harmsel (Vroomshoop)
02/12/2015
10

Hij geeft goed advies en hebben veel kennis.
Op elke vraag die ik stelde gaf hij een goed antwoord.

Service
Anoniem
19/11/2015
9

Ben ongeveer 30 jaar klant bij deze garage. Nimmer klachten gehad.

Service
R.J. (René) Oude Alink (Vriezenveen)
19/11/2015
9

Vriendelijk personeel
Ter zake kundig personeel
Afspraken worden nagekomen

Service
Anoniem
12/11/2015
10

Goed werk en je wordt prettig geholpen.

Service
dhr M. Meijer (Wierden)
12/11/2015
8

vriendelijk en kennis van zaken.

Service
Anoniem
11/11/2015
10

ik vind dit en prima garage

Service
Anoniem
05/11/2015
10

Ik word altijd vriendelijk geholpen. Vooraf op de hoogte gesteld van eventueel extra kosten ivm vervanging van onderdelen/banden.
De service is top. Indien nodig het lenen van een vervangende auto en als ik er op kan wachten een lekker kopje thee aan een tafel met leesvoer.
Kosten zijn altijd prima nooit een verassingen

Verkoop
Anoniem
04/11/2015
8

Zeer professioneel en service gericht

Verkoop
Jan Schoonderbeek (Vriezenveen)
12/10/2015
10

Klantvriendelijk, goede service, open en betrouwbaar, prettige werknemers in dienst!

Service
A.Kunst (Vriezenveen)
28/09/2015
9

het een prima garage is met goede servise

Service
Anoniem
11/09/2015
8

Onze toyotadealer is altijd erg vriendelijk en oplossingsgericht. Ze denken altijd echt mee!

Service
Betsie Geerts (Wierden)
11/09/2015
10

Al eerder geschreven: Vriendelijke mensen.
Goede service .
Korte wachttijden. eventueel een leenauto

Verkoop
Gerrit Boom (Vriezenveen)
11/09/2015
10

Dealer is klantvriendelijk onder alle omstandigheden, en uit ervaring blijkt een uitstekende service.

Service
Henkvan Zwol (Vriezenveen)
17/08/2015
9

Goede dealer, goed werk , geen poespas

Verkoop
Gerrit Drenthen (Vroomshoop)
13/08/2015
10

Zeer vriendelijke ontvangst en correcte aflevering van mijn auto, waarbij alles goed was voorbereid.

Service
Anoniem
29/07/2015
9

de service is goed je wordt overal in betrokken b.v met de a.p.k. moet dit vervangen worden enz.

Service
Wichard Prinsen (Vriezenveen )
15/07/2015
9

Topservice van Toyota dealer met hart en passie voor je auto

Service
Willy Meenhuis (Almelo)
06/07/2015
10

wij zijn jaren klant en spreken onze goede ervaringen overal rond.

Service
Anoniem
24/06/2015
8

Het is een prima dealer en die waardeer ik met een acht, dus GOED

Service
W.Hof (Almelo)
24/06/2015
10

Jaren tevreden over allez

Verkoop
Anoniem
17/06/2015
10

klantvriendelijk deskundig correct

Service
Dhr. D G de Wilde (Rijssen)
17/06/2015
9

Neemt alle tijd als er wat te bespreken valt. Zijn adviezen neem ik zeer ter harte. Kennis van zaken.
Ook de showroom ziet er altijd keurig uit. Koffie staat altijd klaar.
Monteurs verstaan hun vak.

Service
Anoniem
03/06/2015
10

omdat ik het een fijne garage vind

Service
Anoniem
03/06/2015
10

straalt vertrouwen uit voelt goed

Verkoop
gj reimink (nijverdal)
03/06/2015
10

corecte behandeling niet opdringerig koffie erbij gewoon netjes zo als het hoord

Service
J.A.Bosch (Veenendaal)
27/05/2015
9

Werkzaamheden uitgevoerd cfm. afspraak, keurige behandeling/afhandeling.

Verkoop
F. van Dijk (Vriezenveen)
21/05/2015
10

uitstekend in alle opzichten

Service
Anoniem
29/04/2015
8

ben zeer tevreden

Service
Anoniem
29/04/2015
9

correct en netjes

Verkoop
Patrick Oude Nijhuis (Geesteren )
29/04/2015
10

Omdat de website overzichtelijk is en de juiste informatie biedt.

Service
Anoniem
18/03/2015
9

In 35 jaar nooit geen problemen met de garage gehad altijd iedereen correct

Service
Anoniem
18/03/2015
9

In 35 jaar nooit geen problemen met de garage gehad altijd iedereen correct

Verkoop
Gert Wessels (Aadorp)
18/03/2015
10

Goed en netjes behandeld prima service

Service
W.J.Roelofsen (Vriezenveen)
11/03/2015
10

deskundig duidelijk adviserend en klantvriendelijk.

Verkoop
mevr. J Nieuwenhuis. (Wierden.)
25/02/2015
10

we zijn keurig behandeld verder geen op of aanmerkingen.

Verkoop
Anoniem
18/02/2015
10

Ben zeer tevreden over deze garage.
Ben hier al 30 jaar klant naar alle tevredenheid.
Tevens ben ik zeer tevreden over het merk Toyota
Mijn vorige Toyota had ik 300.000 km mee gereden zonder problemen.

Service
D.J. Hoff (Wierden)
18/02/2015
10

Prima medewerkers die altijd klaarstaan om te helpen en uitstekende service.

Service
fam. Kotten (Hengelo)
18/02/2015
9

We zijn erg blij met onze toyotadealer. We kunnen altijd terecht. Ze luisteren naar je vraag en een geweldige service. En ze zijn niet beroerd om iets nog eens te bekijken als je dat wilt . De sfeer is er altijd prettig met vriendelijke mensen! .

Service
familie Kastenberg (Wierden )
18/02/2015
9

Kundig en zeer betrouwbare garage

Verkoop
Anoniem
12/02/2015
10

Klantvriendelijk, duidelijk en behulpzaam.

Service
Anoniem
06/01/2015
9

goede service

Verkoop
Arianne (Almelo)
08/12/2014
10

Klantvriendelijkheid. Nemen alle tijd voor je. Er wordt goed uitgelegd wat de nieuwe dingen in de auto zijn. Ook wanneer het veel is, nemen ze de tijd om het te herhalen of nog eens uit te leggen.
Ik kan niet bedenken wat ze beter zouden kunnen doen voor mij. 👍

Verkoop
Andre Bosch (Vriezenveen)
03/12/2014
9

Prettig omgang

Service
B.J. (Jan) Kleinjan (Vroomshoop)
02/12/2014
9

goede service
klantvriendelijk

Service
Anoniem
16/10/2014
9

goede service's vlotte bediening, dichtbij in het dorp zelf, medewerkers hebben een plezierige uitstraling geen driedelig pak mentaliteit.

Verkoop
E.h. Grondman
16/10/2014
10

Al vele jaren klant bij deze garage, uitstekende service en vriendelijk personeel.

Verkoop
jansje Aalderink (vroomshoop)
16/10/2014
10

Ik word daar altijd goed behandeld. Maar vooral een eerlijke inruil prijs.

Verkoop
B.J. (Jan) Kleinjan (Vroomshoop)
14/10/2014
9

Betrouwbare eigenaaar/eigenaren en betrouwbare medewerkers.
Goede ontvangst.
Goede service

Service
Henk en Alie Bakker. (Rijssen.)
08/10/2014
10

Wij kopen hier graag een auto, want we hebben het gevoel dat we hier fair behandeld worden.

Service
BertRoelofs (Schoonebeek)
06/10/2014
8

Ik heb naar de dealer toe geen enkele negatieve opmerking.
Naar de TOYOTA organisatie heb ik wel een opmerking. In mijn Toyota zit een touch en Go navigatiesysteem, ik heb daarvoor een update gekocht en merkte kort daarna al dat die niet up to date is. Ik zou het normaal vinden als zo'n gekocht product nog minimaal 2 jaar "up to daten" zou zijn

Service
Anoniem
30/09/2014
9

prima mensen en goede snelle behandeling

Service
Anoniem
25/09/2014
10

Wordt altijd vriendelijk en correct behandeld.
E.V.T. klachten worden in goed overleg behandeld en uitgevoerd .

Service
Anoniem
24/09/2014
10

Erg vriendelijk, correct en zorgen voor oplossing waar nodig.

Service
Betsie Geerts (Wierden)
24/09/2014
10

Prima service.
Vrienelijke mensen.

Service
Anoniem
19/09/2014
9

ik werd vriendelijk te woord gestaan en wordt direct en vriendelijk behandeld en de onderhoudsbeurt is na tevredenheid uitgevoerd

Service
Hans Olthof (Wierden)
19/09/2014
10

jarenlange ervaring

Service
Bert Hoevink (Vriezenveen)
11/09/2014
8

Ik voel mij altijd welkom en wordt goed behandeld.Ook zijn de medewerkers altijd goed gemutst.

Service
Anoniem
10/09/2014
8

correcte behandeling

Service
johan van de riet (almelo)
10/09/2014
8

kwaliteit vakkundig en vriendelijk personeel

Service
Anoniem
03/09/2014
8

Jarenlange ervaring met deze dealer. Altijd tevreden.

Service
Wichard Prinsen (Vriezenveen )
03/09/2014
8

Het is een goede dealer, wanneer je wat hebt kun je altijd langskomen en doen er meestal direct wat aan.

Service
Anoniem
02/09/2014
8

Goede en snelle service, werd netjes te woord gestaan.

Service
Anoniem
18/08/2014
9

je kunt altijd vragen stellen, steeds vriendelijk, problemen worden correct en goed afgehandeld.

Service
Anoniem
18/08/2014
9

Klantvriendelijk, betrouwbaar en prima service!

Service
Willy Meenhuis (Almelo.)
18/08/2014
10

Wij zijn er al jaren een tevreden klant.

Service
W.J.Roelofsen (Vriezenveen)
14/08/2014
10

Zeer correcte behandeling en goede service.

Service
M.T. Koelen (Almelo)
11/08/2014
9

al jaren vertrouwd. in het verleden ging mijn partner er met zijn toyota er ook al naar toe. prima bedrijf.
betrouwbaar en goed werk afleveren.
gewoon goed

Service
R. Buijse (Wierden)
07/08/2014
8

Netjes en duidelijk te woord gestaan zowel telefonisch als elektronisch, geen kosten achteraf, prima service

Service
Anoniem
06/08/2014
9

Een goed ontvangst en goede afhandeling

Service
Gerrit Boom (Vriezenveen)
06/08/2014
9

Prima service, en een correcte behandeling.

Service
Mev JH Aalderink (Vroomshoop)
30/07/2014
9

Geen verassing ,altijd een eerlijke prijs bij inruil.

Service
Anoniem
29/07/2014
9

Staan altijd voor je klaar
Goede service
Aardig en behulpzaam

Service
Anoniem
29/07/2014
8

Goede service en afspraak is afspraak. Auto mee.

Service
Werner Hof (Almelo)
29/07/2014
9

Volledig tevreden in zowel service als het merk toyota

Service
dhr. F. van Dijk (Vriezenveen)
17/07/2014
9

jarenlang een betrouwbaar adres

Service
Anoniem
16/07/2014
10

goede service en korrekte behandeling

Service
Anoniem
16/07/2014
8

vaste klant

Service
Anoniem
09/07/2014
8

Bij aankomt gelijk het gevoel van kennis van zaken van de dealer en pesoneel.

Service
Henk Krukert (Nijverdal)
09/07/2014
9

goed en erg prettig geholpen

Service
Anoniem
08/07/2014
9

Vriendelijke, correcte behandeling. Ze kennen jou. Je bent geen nummer.

Service
Anoniem
08/07/2014
10

omdat ik het een prima garage vind

Service
Anoniem
26/06/2014
9

o.k. volledig tevreden

Verkoop
Yvonne Matel (Vriezenveen)
16/06/2014
10

We zijn super geholpen door eigenaar K. Drent. Hij vertelde een eerlijk verhaal en we kregen bij de aflevering een mooie bos bloemen.

Service
J. Benus (Vriezenveen)
12/06/2014
8

Zowel de behandeling van de auto als de de persoonlijke behandeling is zorgzaam en correct.

Verkoop
Anoniem
11/06/2014
10

Legt alles duidelijk uit en komt zijn afspraken na.

Service
jan kleinjan (vroomshoop)
11/06/2014
8

betrouwbaar

Service
Anoniem
05/06/2014
10

zelfs als we op vakantie gaan en de onderhoudsbeurt valt net in de vakantie, dan kan dit nog gerealiseerd worden voor de vakantie.
zeker een pluspunt.
en we hadden een probleempje in het buitenland met de vakantie in mei en belden we Drent even en kon ons direkt een antwoord geven en is alles goed gekomen.
super en altijd even vriendelijk

Service
Raben (Wierden)
04/06/2014
10

Betrouwbaar, vertrouwd en altijd bereid om te helpen.
Hoge service en een ontspannen sfeer in het bedrijf.

Toyota Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.